Cap de Montarenyo - des de Tavascan, per l'obaga de Castellassos - Cap de Montarenyo - Upper Ariège - Andorra - Spain
Cap de Montarenyo - des de Tavascan, per l'obaga de Castellassos

Cap de Montarenyo - des de Tavascan, per l'obaga de Castellassos

Cap de Montarenyo - Upper Ariège - Andorra - Spain

Information
Min / max altitude1120m / 2549m
Duration1 day
Main facingN
Route typereturn_same_way
Source

Pujada

Sortim pel pont de Tavascan sobre la Noguera de Cardós, que ens dóna accés a un camí ample, una pista que puja fins a una instal·lació de l’aigua del poble. De seguida el camí s’estreny, però resta ben visible i fàcil de trobar perquè estem seguint el GR11. Cap als 1530m, en arribar al barranc de les Plantes, trobem un trencall, amb un indicador, que ens marca el punt on hem de deixar el GR11 i tombar a l’esquerra cap al camí de l’obaga de Castellassos.

El camí va remuntant en una llarga diagonal per l’obaga, tot creuant un seguit de canals, fins que finalment surt a la ribera de Boldís. Seguim el camí vall amunt fins a la collada de Boldís, on girem al N plans fins a un replà des d’on fem una diagonal fins al cim, ben visible pel vèrtex geodèsic.

Baixada

Pel mateix camí o bé prenem la carena cap a l’W fins passat el turó de la Ribera, moment en què anem a buscar una valleta que baixa cap a l’W per una canal que desemboca a la ribera de Boldís just en el punt en què el camí per on hem pujat se separa del riu.

Creative Commons logo

The text and images in this page are available
under a Creative Commons CC-by-sa licence.