Caroux - Roc du Dièdre Rouge - toit desmaison - Caroux - Roc du Dièdre Rouge - France
Caroux - Roc du Dièdre Rouge - toit desmaison

Caroux - Roc du Dièdre Rouge - toit desmaison

Caroux - Roc du Dièdre Rouge - France

Information
Min / max altitude400m
Duration1 day
Main facingSW
Route typereturn_same_way
GearSi no quieres usar los spits, llevar camalot desde 0.5 hasta el 3 y "bicoins" (sobre todo pequeños).
Source

Acces

Des-de el parking de Verdier Haut], seguir la carretera de Gorges d’Héric fins al segon pont, baixo el qual corre el Rieutord. el Rocher Georges Vergues comença just abans del pont per uns sostre caractéristic. el Toit Desmaison esta dins el sector del Dièdre Rouge, ressalt just a dalt del Georges Vergues.

Arribem a aquest ressalt superior : - por quelasevol via de Rocher Georges Vergues] (3 llargs). els llargs, sobre tot el segons, son tot macos. - o per el sector escola : 100 m abans del pont, localitzem un corredor de gros blocs morenics. Remuntar sobre 30 m cap a la ezquerra mirant la vessant. el sector escola esta aqui (diversas vias de 3 a 5b a la dreta del corredor, 6c i 6b a la ezquerra del corredor). Remuntar el corredor-diedre que ens porta a una bretxa entre el Georges Vergues i el ressalt du Dièdre Rouge.

Via

L# | 3 | 30 m | Arribem al Toit Desmaison directament des-de el punt més baixo de la bretxa, per un llarg fácil (3c), oblic cap a la ezquerra, equipat amb parabolts. arribar a una bona plataforma (reunió facultativa amb arbre) després el inici de la via per la dreta. L# | 6c/7a | 30 m |El mateix “Toit Desmaison”. es el sostre fissurat caracteristic just a la dreta del Dièdre Rouge. Remuntar la placa just a dalt de la reunió, una mica fi. després tot recte en el sostre fissurat.

Descens

Des-de el cim, un rappel de 50 m (es pot trencar en dues) diposita al peu del ressalt del Dièdre Rouge, vessant NW (costat Tour Carrée d’Aval). Des-de llavors : - o arribar, atravessant al peu del ressalt, la bretxa del Georges Vergues on una reunio amb cadena algun metre més abaixo vessant S (costat sector escola) ens porta a la ample cornisa del sector escola. Seguir després el sender que baixa el corredor morrenic fins a la carretera de Gorges d’Héric. - o arribar al corredor S de la Tour Carrée d’Aval, baixar-ho sobre une desena de metres per rocas amb molsa i deixar-ho a la dreta (marques taronjas, fites) per arribar a un cable que ens porta al rappel de la Tortue. aquest diposita en 45 m al peu del Georges Vergues, al nivell del pont en el Rieutord.

La via es pot fer amb tascons pero la placa de inici no es tan fácil de protegir (micro-fissura esbocada). Un cop arribat al peu del sostre, facil de protegir amb friends.

Creative Commons logo

The text and images in this page are available
under a Creative Commons CC-by-sa licence.