Serra de Sant Honorat - Circular des de can Boix - Roca del Corb - Catalan ranges - Spain
Serra de Sant Honorat - Circular des de can Boix

Serra de Sant Honorat - Circular des de can Boix

Roca del Corb - Catalan ranges - Spain

Information
Min / max altitude1046m / 580m
Duration1 day
Route typetraverse
Source

Sortim de can Boix creuant les instal·lacions de l’hotel i en sortim per una pista de terra. Trenquem de seguida a l’esquerra cap a un camí (indicacions de la roca del Corb). Remuntem el sender, al qual se n’ajunta un que ve de Peramola. Seguim amunt i arribem a Quatre Camins. Continuem per una pista, que passa pel costat de l’avenc del Corb (indicat) i pel peu de l’agulla del Corb (podem deixar un moment la pista per anar a veure la troglodítica casa del Corb, habitada fins la segona meitat del segle XX).

Continuem per la pista fins que s’endevina un punt feble a la muralla rocallosa, abans d’arribar al coll de Mu. Pugem per un sender (fita a l’inici) pel bosc, i després per una petita i curta canal, que ens deixa a un collet. Podem pujar la roca del Corb en una grimpada fàcil (dues cadenes ajuden, sobretot a la baixada).

Tornem a la pista i anem al coll de Mu, d’on surt un sender horitzontal (cadenes al primer tram). Anem creuant una pila d’esperons i de canals per unes feixes que l’atzar ha volgut que siguin transitables fàcilment. Cap al final hi ha un punt en què el camí es bifurca i és possible passar per un cantó o altre d’una agulla. Finalment trobarem el camí que ve de can Boix (indicador metàl·lic que marca el camí d’on venim i el de pujar a sant Honorat). Seguim fins al cim i tornem pel camí de can Boix.

Creative Commons logo

The text and images in this page are available
under a Creative Commons CC-by-sa licence.