Caroux - Le Minaret - Cara N via Garaud - Caroux - Le Minaret - France

Caroux - Le Minaret - Cara N via Garaud

Caroux - Le Minaret - France

Information
Min / max altitude574m
Duration1 day
Main facingNE
GearFisureros y friends.
Source

bonica via sobre tot el tercer llarg de molt ambient que passa el sostre caracteristic de la cara.

Acces # 45min

arribem per el sender de Cabalet Inferior tal com per la Aresta N]. el inici de la via esta 20 m més abaixo i a la esquerra del inici de la Variant du Surplomb Maraval-Mazet], al nivell del sostre caracteristic de L3, a dalt de un arbre que esta en una cornisa.

Via

L# |V| 30 m |Remuntar una fissura-diedre (V), després una placa fácil dificil de protegir (IV) fins a un arbre que ubica a dalt a la esquerra de la placa. pujar després una grada facil terrosa i vegetal i muntar la reunió dins un arbre al peu de una paret. L# |V+| 25 m | Remuntar un diedre facil a la dreta de la reunio sobre 5-6 m després sortir en ascendencia a la dreta per arribar al fil de una aresta. tornar després a la esquerra passant a dalt de un grup de arbres després muntar la reunió amb blocs a la seva esquerra, baixo el didere que ens porta al sostre de L3. L# |6b+| 30 m | Travessar a la esquerra fins a trobar un piton (pujar massa aviat es molt expost, llastre fragil, restabliment amb placa com minim 6b… y res per protegir…) després remuntar una fissura per tornar a la dreta dins un diedre tancat plé de 5 pitons fins al sostre (6a). Un pas molt dur per remuntar el sostre per la fissura que marca el seu costat dret (6b+?, podem artifar amb piton i friend en la fissura), després del restabliment la escalada es fa més facil (V+) dins una bonica fissura ample fins al cim (un piton inutil?). Reunió amb arbre.

placas y blocs faciles permeten arribar a la dreta a laAresta N] en la cual seguim.

Descens

el mateix que la Aresta N].

mningu pito enle sdues priemrs lalrgs. potser que en L2 la via original sigue tot recte dins el diedre (brut) mes aviat que deixar ho per la dreta. La cotacio en lliure del pas del sostre queda per confirmar per els seguints (la cotacio original es de 6a…).

Creative Commons logo

The text and images in this page are available
under a Creative Commons CC-by-sa licence.